CONNECTED

CONNECTED heeft als doel het informeren, inspireren en verbinden van de ondernemende regio Noord-Limburg.

CONNECTED is een gratis toegankelijk evenement waar ondernemers, overheden en onderwijsorganisaties uit de regio Noord-Limburg samenkomen om kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen en nieuwe verbindingen te leggen. Centraal staan ontwikkelingen die voor de ondernemende regio van belang zijn.

Het brede en inhoudelijke programma, met als hoofdthema's innovatie en duurzaam ondernemen, biedt inspiratie en nieuwe inzichten over de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Een dag vol inspirerende seminars, rondetafelgesprekken over regionale actualiteiten, workshops, een interactieve beursvloer en netwerkmomenten.

De eerste editie van 29 september 2015 bracht in totaal 300 beslissers uit de regio Venlo bij elkaar. Met meer dan 40 partners waren alle beschikbare presentatiemogelijkheden verkocht. De tweede editie met 350 bezoekers, eveneens succesvol en uitverkocht, vond plaats op dinsdag 11 april 2017.

Op dinsdag 10 april 2018 vond de 3e editie plaats met 400 bezoekers. Op dinsdag 9 april 2019 vindt de 4e editie plaats.

CONNECTED is een co-productie van Boy Haenen Evenementen, Ria Joosten catering & events en De Maaspoort theater & events.

Meer info: www.connectedevent.nl