OVER

''The only way to do great work, is to love what you do''

Boy Haenen Evenementen

Oprichter Boy Haenen heeft, al vanuit de studietijd, vele jaren ervaring opgedaan in het organiseren van activiteiten en evenementen. Hij was actief in het bedrijfsleven op het gebied van projectmanagement, marketing- en communicatieadvies en evenementenorganisatie.

Wij zijn volledig onafhankelijk en werken met een groot netwerk van professionele partners in de evenementenbranche, zodat wij voor elk evenement de partners kunnen selecteren die het beste bij dat specifieke evenement passen.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende kennismaking, advies en idee & uitvoering.

Waarom Boy Haenen Evenementen

  • Meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van activiteiten en evenementen;
  • Groot netwerk van toeleveranciers in de evenementenbranche en kennis van gangbare prijzen in de markt;
  • Uitstekende kennis van bijzondere evenementenlocaties in de regio, met ieder hun eigen karakteristieken;
  • Zien kansen in relevante verbindingen;
  • Efficiency en duurzaamheid staan hoog in het vaandel: goed voor het milieu én uw portemonnee;
  • Uitgebreide marketing- en communicatiekennis waarmee we er voor zorgen dat uw evenement aansluit op uw bedrijfscultuur, kernwaarden en marketingstrategie;
  • Communicatie en transparantie is belangrijk, wij houden u als opdrachtgever voortdurend op de hoogte van de stand van zaken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Evenementen als marketingmiddel of voor relatiebeheer

Evenementen zijn een ideaal middel om een marketing- of communicatiedoel te bereiken en nieuwe relaties te leggen of bestaande relaties te versterken. U kunt alle zintuigen prikkelen en een ware beleving overdragen; u kunt uw product, merk of dienst laten voelen en ervaren. U kunt tijdens een live ontmoeting ook de dialoog aangaan met uw doelgroep en nuttige feedback en ideeën ontvangen.

Meer weten over hoe u in uw geval een evenement als marketingmiddel of voor relatiebeheer in kunt zetten?  Neem contact met ons op! We deden het al eerder voor vele relaties.

boyhaenen